Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Bygdinvegen 1783
2943 Rogne
Telefon: 41 00 82 57
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

Alternativ medisin

Spørsmålet om alternativ medisin dukker gjerne opp når man har forsøkt ulik skolemedisin uten at man er blitt helt tilfreds. Husk: Alternativ medisin skal ses på som et supplement til, ikke en erstatning for skolemedisin. Alternativ medisin kommer ikke innunder refusjonsordninger og må betales fullt ut av egen lomme.

 

Prinsippet

All alternativ medisin er basert på det samme prinsipp om at den skal iverksette kroppens egne funksjoner til å helbrede seg selv. Kroppen er en helhet som fungerer som et orkester og alle instrumentene er viktige for å få laget en symfoni.

 Type behandling

Fysioterapi, kiropraktikk og akupunktur er nå blitt aksepterte behandlingsformer. Utenom disse er de mest vanlige: Homøopati, soneterapi/akupressur, også inkludert akupunktur, dypvevsmassasje, kinesologi, healing, vakuumsmassasje (også en form for sonebehandling), osteopati, naprapati m.fl.

 

Hva kan hjelpes?

Innenfor ryggmargsbrokkgruppen har vi flere eksempler der alternativ medisin har vært vellykket:

 

I kapitlet fra informasjonspermen kan du lese om osteopati, akupunktur og naprapati – hva det er og hva det kan hjelpe mot. Det er også et utførlig avsnitt om homøopati ved urinveisinfeksjoner, der også ulike homøopatiske legemidler omtales.

 

Vil du vite mer?

Last ned  Kapittel 24 av Informasjonspermen

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS