Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Bygdinvegen 1783
2943 Rogne
Telefon: 41 00 82 57
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

Tilbakemeldinger

Å skrive svar/tilbakemeldinger

HeiJeg lurer på en ting...jeg ser under spørsmål og svar at man kan svare til de som har spurt om noe, men hvordan svare? Den ensete "knappen" jeg ser er den som står "send spørsmål" ??

Vennlig hilsen Lill-Ann

Hei.

Bare å skrive ditt svar/tilbakemelding under "send spørsmål" , så redigerer jeg. Husk å skrive hva du svarer på.

MVH
Marianne Schrøder

Feil i spørsmål og svar

Jeg har stor nytte av å få kunnskap om min diagnose, for å lære å tilpasse meg best mulig. Jeg er ofte innom Spørsmål- og svar spalten for å sjekke spørsmål av forskjellig art. Men siste sjekk viser at flere av spørsmålene er blitt utilgjengelig, blant annet dette med hydrocephalus og hørsel. Jeg får opp noe som tilsier at det er en "error" (systemfeil). Har prøvd andre PCer, men får det samme svaret gang på gang.Jeg er en av flere som lurer veldig på dette med hydrocephalus og hørsel, så for meg er det interessant å lese hva som står i den kategorien om hydrocephalus og hørsel, da det er tydelig at noen har sendt inn spørsmål.

Kvinne i slutten av 30-årene.

Hei,

Problemet du nevner oppstår ofte når vi prøver å plassere et spørsmål i mer enn en kategori. For eksempel, spørsmålet om Hydrocephalus og hørsel ble plassert i kategoriene "Hydrocephalus" og "Syn og hørsel" (begge i hovedkategori Medisinske spørsmål).

Nå har jeg rettet opp alle jeg fant, så det virker i allefall nå. Jeg har imidlertid merket at det kan komme tilbake, så jeg skal ta det opp med de som leverer web-verktøyet. Takk for at du sa fra!

Vennlig hilsen
Oddrun Pauline Ohren

Nyttige råd

Hei.

Ville bare si at dette var en kjempe fin side med mange nyttige råd. Jeg har en datter som er snart tre år og hun har lagt inn shunt og det fungerer så bra. Men nå så jeg navnet til Due Tønnessen her og jeg må bare si:

DUE TØNNESSEN OG ARILD EGGE TUSEN TAKK FOR ALL HJELP. JEG ER ALLTID TAKKNEMLIG FOR DET DERE HAR GJORT MED DATTEREN MIN OG DERE ER MINE HELTER...!!!!MVH HEIDI

Heidi,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Har formidlet din takk til de to nevrokirurgene også - noe de helt sikkert setter pris på.

Vennlig hilsen
Oddrun Pauline Ohren

« Tilbake
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS