Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Bygdinvegen 1783
2943 Rogne
Telefon: 41 00 82 57
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

Lederen har ordet

Lederen har ordet

Av Hans Christian Norseth

Leder

Ryggmargsbrokk- og

hydrocephalusforeningen

Mitt navn er Hans Christian Norseth og er styreleder i Ryggmargsbrokk- og hydrocephalusforeningen og har vært det siden våren 2017.

Jeg er 47 år og har selv Ryggmargsbrokk. Jeg er oppvokst og bor i Oslo. Jeg jobber fulltid i DNB, noe jeg har gjort i 22 år nå.

Jeg har sittet i hovedstyret i 8 år nå, både som varamedlem, styremedlem, økonomiansvarlig og nestleder. Tidligere satt jeg i en del år, i styret for Rhøst, fylkeslaget for Oslo, Akershus og Østfold.

I tillegg har jeg hatt en del styreverv rundt omkring andre steder. Så jeg har en del erfaring med foreningen og også styrearbeid. Før meg var May-Heidi Sandvik styreleder, og gjorde en fremragende jobb. Hun satt i 9 år som leder og har jobbet med, og fått igjennom mange viktige saker for foreningen gjennom disse årene.

Nå gleder jeg meg til å ta over stafettpinnen og ser frem til å jobbe med mange spennende saker fremover.

Jeg tror ikke man vil se de helt store endringene i foreningen med meg som leder, men jeg har sett meg ut en del felt som jeg syns det er viktig å jobbe med for våre medlemmer. Blant annet kan jeg nevne metal helse for de med diagnosene våre, både positivt og negativt, aldring med diagnosen vår. Og da tenker jeg på de over 45 år, men også i de yngre som er fra 16 år og oppover, som til tider kan slite litt med medisinsk oppfølging og habilitering.
Og så vil jeg prøve å sette litt mer fokus på den gruppen medlemmer som har hydrocephalus.
Alt er ikke gjort i en håndvending, men jeg vil prøve å få jobbet med disse sakene i tillegg til alt det andre vi har å jobbe med i foreningen.

Jeg ser virkelig frem til å sette i gang, og gleder meg til å jobbe med det styret vi nå har, med de utvalgene vi har og vil få, og ikke minst alle menneskene i foreningen.

HC

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS