Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Telefon:
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

25 Oktober

25 Oktober
Den Internasjonale Ryggmargsbrokk og Hydrocephalus dagen.

 

Takket være fremskrittene innen medisin, har helsetilbudet for mennesker med ryggmargsbrokk og hydrocephalus forbedret seg betraktelig. Dessverre er det ikke slik for alle med disse diagnosene.

 

Det er fortsatt mange barn og voksne i andre land som ikke har tilgang på de riktige behandlingene og et godt helsetilbud. Stigmatisering og diskriminering fortsetter å være en virkelighet for mange personer som har ryggmargsbrokk og/ eller hydrocephalus, i mange land. Dessuten er det mangel på kunnskap om diagnosene og hvordan man kan forhindre at noen blir født med slike nevralrørsdefekter.

 

Den Internasjonale ryggmargsbrokk og hydrocephalus- dagen 25. oktober er betydningsfullt fordi den minner offentligheten og politikerne på at ryggmargsbrokk og hydrocephalus er en realitet, og det er nødvendig for å øke bevisstheten rundt diagnosene. Målet med dette er å forbedre livene til mennesker som lever med disse funksjonsnedsettelsene.

 

I Brussels startet markeringen av 2013- utgaven allerede 15. oktober. International Federation for Spina Bifida and Hydrocephalus (IF) organiserte en konferanse sammen med partner- organisasjoner i Europaparlamentet, med helseomsorg på programmet.

 

25. oktober vil IF sitt nye initiativ PUSH, bli lansert på Internett. PUSH står for People United for Ryggmargsbrokk-og Hydrocephalus. Dette er fellesskapet av alle mennesker som er opptatt av ryggmargsbrokk og hydrocephalus over hele verden: enkeltpersoner med diagnosene, foreldre, familiemedlemmer, fagfolk, spesialister, organisasjoner og andre som er interessert i feltet.


« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS