Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Telefon:
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

Sommerleir for ungdom

Sommerleir for ungdom
Ryggmargsbrokk- og hydrocephalusforeningen inviterer ungdom ca. 12-18 år til sommerleir. Vi hadde et liknende og vellykket opplegg i 2012 og nå prøver vi oss igjen. Tid: 22-27 juni. Sted: Eidene senter, Tjøme.

 

Eidene ligger ved sjøen, og det blir ulike aktiviteter og masse tid til å prate og ha det moro med andre ungdommer.

Det blir tilbud om zipline, ridning, bueskyting, kano, båttur og mye annet moro. Det er ingen aktiviteter du MÅ gjøre, men det er mye du KAN gjøre hvis du har lyst. Du reiser for å ha det gøy! Se gjerne på www.heiasentrene.no/nor/Om-oss/Eidene

Det vil være noen ansvarlige voksne med, og det er aktivitetsledere på stedet. Området er godt tilrettelagt. Trenger du å ha med egen ledsager, må vi vite når du melder deg på, for vi har begrenset med plasser.

Pris: Egenandel: 500 kroner. Dette dekker opphold, aktiviteter og fullpensjon. Reiseutgifter over 500 kroner dekkes av foreningen. Gi oss en stipulasjon av reisekostnadene i forkant.

Påmelding til Marit Fjellhaug Nylund, marit.nylund@legeforeningen.no. Svarfrist 5. juni. Husk å opplyse om eventuelle allergier og/eller andre forhold som vi må ta hensyn til.

VIKTIG: Du må ha betalt kontingenten for 2014!

Nærmere program og reisebeskrivelse kommer senere for de som melder seg på.

Eventuelle spørsmål kan tas på telefon 97 64 18 07.


« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS