Kontaktinformasjon

Ryggmargsbrokk- og
hydrocephalusforeningen

Telefon:
E-post: post@ryggmargsbrokk.org

Annonser:

En familiehåndbok om Hydrocephalus

En familiehåndbok om Hydrocephalus
Boken er tredelt. Den første delen henvender seg til små barn, hvor det er et barnekapittel som heter «Norman er syk og må på sykehus». Den andre delen henvender seg til store barn, hvor det er praktiske og faglige spørsmål om hydrocephalus og med svar på disse spørsmålene. Den tredje delen henvender seg til de voksne.

 

Vi er en norsk familie som flyttet til Danmark i 2012. Derfor heter hovedpersonen/ ballongen i boken «Norman». Boken ble først skrevet på dansk og den ble utgitt i Danmark i November 2015. Nå har vi oversatt boken til norsk, og den ble utgitt i Norge i Januar 2017.

Det har vært av stor betydning for oss å lage og skrive en bok om diagnosen hydrocephalus.

Vi er en familie som ble berørt av dette, da vår datter fikk hydrocephalus for noen år siden.

Den gang hadde vi tusen spørsmål og bekymringer. Vi savnet virkelig en bok som kunne fortelle oss om hva hydrocephalus er, og få mer kunnskap om symptomer, behandlinger, shunts, ventiler, komplikasjoner og faglige begreper. Vi ønsket også å få erfaring og tips fra andre familier som hadde vært i den samme situasjon som vi befant oss i.

Boken er skrevet på grunnlag av personlig tilegnet kunnskap og erfaring. Det henvises derfor ikke til kilder. Boken er tredelt og er en familiehåndbok. Den første delen henvender seg til små barn, den andre til store barn og den tredje delen henvender seg til de voksne.

Min datter og jeg har skrevet boken, og min sønn har tegnet morsomme og søte tegninger til barnekapitlet «Norman er syk og må på sykehus».

Vi håper at boken vil være til stor glede, og hjelpe andre barn og voksne med denne diagnosen, samt deres pårørende.

 

Boken koster 343,- (280 + 63 kroner i frakt), men dersom man er medlem av foreningen koster den 303,- (240 kr + 63 kroner i frakt). Det eneste man må gjøre er å skrive i meldingsfeltet at man er medlem av foreningen.

For å kjøpe boken kan du klikke her.


« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
 
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS